20 Mart 2021 Cumartesi

Boyacı Ustası Kaç TL

Boya badana ve tadilat işlerinde profesyonel usta kadromuzla çalışıyoruz. Boya, badana ve tadilat işleri için yalnızca gün bizlere yeterli. Kullandığımız tüm malzemeler en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Sizler Dyo, Marshall, Filli boya ve Polisan bunun gibi kaliteli boya markalarından hangi amblem boyayı kullanmamızı istiyorsanız, o imaj boyayı kullanıyoruz. Tercih ettiğiniz markadaki boyanın rengine de karar verdiğinizde, hizmetimize başlıyoruz. Evinizi ve ofisinizi boyatmak için boyacılar ile uğraşmanız gerekmiyor. Ev veya ofisinizin kirlilik ve ölçü özelliğine göre usta sayımızı arttırarak, bir gün içinde evinizi tertemiz bir hale getiriyoruz.Evinize sabah 8.30'da çalışmak için geliyoruz ve o günün akşamında boya ve badana işinizi tamamlıyoruz.

Bir günde boya yapılmaktadır mı bunun gibi aklınıza takılan yalnızca soru varsa yirmi yıldır bu işi yapan yalnızca firma şekilde evet diyoruz. Profesyonel faaliyet ve kaliteli tek boyutta Sahrayıcedit boyacı ustası ekibimiz yönünden boya badana işlerinizin yapılmasını istiyorsanız, önceliğiniz bizimle görüşmek olmalıdır. Başladığımız işi aynı gün rahat ve tertemiz bir biçimde tamamlıyoruz. Ustalarımız yemek ve kahvaltı benzeri ihtiyaçlarını dışarda karşılıyorlar. Siz ustalarımıza aş veya kahvaltı öğünleri hazırlamak zorunda kalmıyorsunuz. Badana işlerine geçmeden önce ustalarımız öncelikle ev yahut meslek yerlerinizdeki kırık, dökük ve arızaları gideriyoruz. Kartonpiyer, mutfak tavanları, ocak kenarları ve pencere pervazları evin en birçok kirlenen bölümleridir. Boya işlerimizde seçtiğiniz renk hangi renk olursa olsun her zaman çift kat boya sürüyoruz. Kapanmayan kirleri kapatıp tertemiz bir hale getirmek için bazı yerlere 3 kat boya sürüyoruz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Doğru bilgi

Nkgoo, geniş kapsamlı  doğru bilgi  platformudur. Her konuda bilgi içeriği üretme amacıyla yayın hayatına başlamış referans kaynak sitedir. ...